Alt Text!
Київська Академічна Майстерня Театрального Мистецтва
Alt Text!
м. Київ. вул. Ярославів Вал 14-б

Майстер-клас з акторської майстерності від Скотта Іллінгсворта

30 Травня 2019

30 травня 2019 року у стінах театру "Сузір'я" відбувся майстер-клас з акторської майстерності від Скотта Іллінгсворта, асистентом якого був Володимир Зубков.


Фото: Володимир Зубков та Скотт Іллінгсворт проводять лекцію


Фото: Скотт Іллінгсворт та Володимир Зубков проводять майстер-клас


Скотт Іллінгсворт ― незалежний режисер Нью-Йоркської Школи мистецтв і художній співробітник театру «Ферма» («The Farm Theater»).

Проводить семінари для компанії «LAByrinth», а також у школах на міжнародному рівні.


Його режисерські досягнення ― це вистави позабродвейських театрів, регіональна та міжнародна робота, що включає в себе нові спільні проекти з такими видатними особистостями, як Лукас Хнат, Мона Мансур, Крістіна Андерсон, Андреа Сіаннавей, Боб Глаудіні, Кен Урбан, Падраік Лілліс, Кейт Реддін і Біл Бауерс.


Його роботи були представлені в організації драматургів «New Dramatists», компанії «LAByrinth», театрі «Urban Stages», театральній компанії «Geva Theatre Center», компанії «Gloucester Stage», театрах «Дорсет», «Алхімія» та «Victory Gardens», театральній компанії «Collaboraction», на театральних фестивалях «Fringe NYC» і «Adirondack», а також на всій території Європи й Азії.


Скотт є автором твору «What I Learned On My Red State Vacation» ― мультимедійної вистави про свою подорож до трьох найбільш консервативних сільських округів у США, щоб поділитися кожним своїм сніданком, обідом і вечерею з кимось, хто там живе.


Скотт є також куратором/ режисером проекту «MileWalks» ― відкритого інтерактивного міського театрального досвіду (прогулянка на самоті).


Скотт Іллінгсворт обіймав посаду заступника режисера Марка Вінг-Дейві під час постановок позабродвейських театрів: «Містерія Страстей Господніх» («EPIC»), «Безумовний» («LAByrinth»), «Співаючий ліс» («Public») і «Ninth and Joanie» («LAByrinth»). До того ж, Скотт працював з паном Вінг-Дейві над «Містерією Страстей Господніх» Сари Рул («Goodman and Yale Rep»), а також був асистентом режисера Філіпа Сеймура Гоффмана під час роботи над виставою «Довга червона дорога» Бретта К. Леонарда («Goodman»).


Також він є членом Координаційного комітету Ради викладацького складу Tisch (TFC) і Контрактної Ради членів викладацького складу Нью-Йоркського університету (C-FSC). Крім того, він є членом Спільноти театральних режисерів і хореографів (SDC), а також сертифікованим Фельденкрайз-практиком (GCFT).

Майстер-клас з акторської майстерності від Скотта Іллінгсворта

Наші партнери

Термінове оголошення:

Шановні глядачі! Повідомляємо, що вистава "Крюня" 30 і 31 березня та 21 квітня відміняється в зв'язку по стану здоров'я актора. Перепрошуємо за незручності!