Alt Text!
Київська Академічна Майстерня Театрального Мистецтва
Alt Text!
м. Київ. вул. Ярославів Вал 14-б

"Київ – місто театральне"

28 Березня 2021

Під такою назвою митці столиці відмітили Міжнароний День театру

Через суворий карантин (дотримуючись усіх санітарних норм) акції відбувалися на свіжому повітрі:

12.00 – 19.00 - Меморіальний ганок Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки – привітання акторів та фотозона з театральними костюмами.

12.00 – 19.00 - «Інстинкт театральності» – квест Українського малого драматичного театру з подарунками для переможців ( Правила квесту з’являться на сторінках театру: https://instagram.com/malyi_teatr?igshid=1k6xl946t2hy9 та https://www.facebook.com/malyiteatr/ )

Призами квесту будуть запрошення на вистави !

15.00 – 15.30 - «Я» між радістю і сумом» - між балконнийх епіннінг КАМТМ «Сузір’я»

16.30 – 17.00 – «Сад костюмів» у дворику Київського академічного театру «Колесо»

17.00 – 17.30 – «Театр 360 градусів» презентація проєкту, мобільно-телефонна прем’єра тизера «Шинель», вручення театральної премії «Київська пектораль», простір Андріївського узвозу біля Київського академічного драматичного театру на Подолі

17.30 – 18.00–«Vivat Театр» фасадна фреска Київського національного академічного Молодого театру, вручення театральної премії «Київська пектораль»


ЛАУРЕАТИ «Київської пекторалі – 2020»:

Номінація «За вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва» – українська акторка театру та кіно, громадський діяч, Народна артистка України – Недашківська Раїса Степанівна

Номінація «Подія року» – Проєкт «Театр 360 градусів» (автори та продюсери проєкту – Даша Малахова та Наталія Чижова) за інноваційний культурний проєкт по створенню відеоверсії театральних постановок з використанням різних технологій і спецефектів, що доповнюють сюжет вистави.

Номінація «Спеціальна премія» – Театр «Актор» за пошуки нових засобів залучення глядачів до ігрової природи театру (директор-художній керівник В’ячеслав Жила)

Номінація «Кращий народний театр» – Народний студентський театр «БЕРЕЗІЛЬ» Національного університету біоресурсів і природокористування України за виставу «МОЯ ПРОФЕСІЯ СЕНЬОР З ВИЩОГО СВІТУ або МІЛЬЙОН У ВЕСІЛЬНОМУ КОШИКУ» (художній керівник та режисер ТІТЕНКО НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА).


Стаття


Наші партнери

Термінове оголошення:

Шановні глядачі! Повідомляємо, що вистава "Крюня" 30 і 31 березня та 21 квітня відміняється в зв'язку по стану здоров'я актора. Перепрошуємо за незручності!