Alt Text!
Київська Академічна Майстерня Театрального Мистецтва
Alt Text!
м. Київ. вул. Ярославів Вал 14-б

Музика повертає до життя

03 Березня 2017

кінопроектами, а цією виставою заявила про своє відкриття.

Вистава створена за п’єсою Юлії Максименко «Бог явився мені в образі Жовтого Зайця», що є автобіографічною розповіддю про життєві перипетії акторки. Виконавці вистави намагаються знайти відповідь на питання, що відбувається у житті актриси, коли все навколо неї починає грати не за сценарієм. У спектаклі розповідається про те, як «ламається» увесь її світ після зради коханого чоловіка; про те, як не просто відбудувати свій світ та повернути здатність відчувати всім серцем і дихати на повну; про випадкові і невипадкові зустрічі; про знаки, які даються нам небесами і допомагають знову повірити у кохання.

Сузір’я». Мікросцена цього театру (всього 30 місяць) налаштовувала акторів на відвертий діалог з глядачем. Цього разу перед виконавцями стояло складне завдання – виступати на одному з найбільших театральних майданчиків Києва. Проте, як свідчить реакція глядачів, їм вдалося впоратися з цим завданням. Легка і динамічна подача вистави навряд чи залишила байдужим когось із присутніх у залі. Кумедні ситуації і життєві діалоги змушували глядачі то сміятися, то плакати.

музика повернула «розгублену і пригнічену» дівчину до життя. А Андрій Корженевський вразив глядачів своїми несподіваними перевтіленнями. Актор зіграв такі різні ролі: Чоловіка, менеджера Васю, Бомжа, Директора театру та Грузина.

Наразі творча група вистави «Надзвичайна історія звичайної акторки» готується до гастролей Україною. Хочеться побажати талановитим акторам теплого прийому в різних куточка нашої країни, а також будемо чекати нових цікавих проектів від компанії Migushyf.

Едуард Овчаренко

 

Наші партнери

Термінове оголошення:

Шановні глядачі! Повідомляємо, що вистава "Крюня" 30 і 31 березня та 21 квітня відміняється в зв'язку по стану здоров'я актора. Перепрошуємо за незручності!